Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik #3 - Manon en Claudia

op 27 juni 2017 door

Het is weer dinsdag, en dat betekent tijd om terug te kijken naar de boeken waar we in het begin van het jaar enorm naar uitkeken. Maakten deze boeken onze verwachtingen waar of vielen ze tegen?

Claudia: Het boek waar ik echt niet op kon wachten, en helaas nog steeds niet, is het nieuwste deel in de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas. Inmiddels is de titel wel al bekend: Tower of Dawn. En wat ziet de cover er toch geweldig uit!4d7b6a5522c8e5d84450d272f1c6eabb.jpg Het boek komt 5 september uit, dus dat is helaas nog eventjes wachten. En in mei 2018 komt het laatste deel van de serie uit. Ik kan niet wachten, maar tegelijkertijd zie ik er ook tegen op dat deze fantastische serie dan tot een eind komt.

Als ik moet terugdenken aan het leukste boek dat ik in het afgelopen halfjaar heb gelezen, kies ik voor 13 minuten van Sarah Pinborough. Wij hebben dit boek voor de club van 10 mogen lezen (de hot or not verschijnt binnenkort), en ik vond het echt een geweldig boek! Veel spanning, samenspel en mysterie, echt iets voor mij. 

Manon: Op 23 mei werd Lord of shadows eindelijk in de boekenwinkels verkocht. Na bijna anderhalfjaar wachten was het eindelijk zover. Het enige probleem? Ik was helemaal vergeten dat het boek 23 mei uit zou komen totdat ik alle reviews voorbij zag komen. Ik heb laatst een bol.com cadeaubon gekregen en die zal ik dan ook besteden aan het nieuwste deel van de serie. Ik heb door school geen tijd om het boek nu te lezen maar het wordt het eerste boek die ik lees deze vakantie! 

Het beste boek van dit jaar is voor mij The hate u give van Angie Thomas. Het is een speciaal boek dat over politiegeweld in Amerika gaat. Onze Hot or Not kun je hier vinden!

Wat was jullie favoriete boek van dit jaar? Laat het ons weten!

Lees hier onze vorige terublik.



Reacties op: Terugblik #3 - Manon en Claudia

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...

Angie Thomas

Angie Thomas

Angie Thomas is geboren en getogen in Jackson, Mississippi. In haar tienerjaren ...