Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Young Adult Boekverfilmingen 2018

op 04 februari 2018 door

De laatste paar jaar worden, tot ons geluk, van een hoop Young Adult boeken films gemaakt! Zo konden bijvoorbeeld The Hunger Games, The Fault in Our Stars en vele andere klassiekers bewonderen op het witte doek. In 2018 komen ook een aantal Young Adult film adaptaties in de bioscoop, wij praten je even bij..

The Death Cure (Maze Runner)

The Maze Runner serie is één van de bekendste YA-series, die tot nu toe erg succesvol verfilmd is. Op 25 januari kwam het laatste deel ervan in de bioscoop, waarmee de serie voor nu op zijn einde is. Dylan O'Brien speelt de rol van Thomas, een jongen die met geheugenverlies in een doolhof komt, en daar de meest rare dingen meemaakt. Hier maakten wij tevens een Boek vs Film van, waarin wij de boeken en de films van de Maze Runner vergelijken. 

Love, Simon

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld (misschien kun je die toevoegen aan de Reading Challenge - boek met een lange titel?) komt in maart 2018 in de bioscoop als Love, Simon. Iedereen die dit boek heeft gelezen heeft er wel een fijn gevoel van overgehouden en stiekem zijn we allemaal enorm excited voor deze film! Nick Robinson lijkt in ieder geval goed gecast voor de rol van Simon. 

Ready Player One

Dit boek speelt zich af in 2044 en is een dystopian fantasy. Het gaat over een onlinegame, waarvan de winnaar multimilionair wordt. Ready Player One komt eind Maart in de bioscoop. De film is geregistreerd door Steven Spielberg, dus dat belooft een goede film te worden!

Every Day

'A' wordt elke dag wakker in een ander lichaam, nooit wetend als wie hij de volgende dag wakker zal worden en wat hem te doen staat. Totdat hij verliefd wordt op een meisje... Deze romantische film is vanaf 14 februari in de bioscoop, leuk voor een Valentijnsdate?

Naar welke film adaptaties zijn jullie het meest benieuwd? En wat zijn jullie verwachtingen?



Reacties op: Young Adult Boekverfilmingen 2018

Meer informatie

Gerelateerd