Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stellingen

op 20 januari 2019 door

Een opdracht voor tussendoor, als huiswerk dus :): formuleer, tijdens of na afloop van het lezen van De experimenten één stelling waarop de andere deelnemers (later) kunnen reageren met 

  • Nee, dat klopt echt niet, en wel hierom....!
  • Zou kunnen, maar twijfel nog en wel hierom....
  • Ja, dat klopt echt wel, en wel hierom....!

 

De stelling moet natuurlijk wel gaan over of te maken hebben met het verhaal dat Marion Pauw verteld heeft, maar hoeft niet persé als zondanig in het boek terug te vinden te zijn. Met andere woorden, het mag ook gewoon jouw interpretatie van de gebeurtenissen zijn. Zet je stelling hieronder neer, zodra je die geformuleerd hebt, maar reageer nog niet op de (indien aanwezig, andere) stellingen. Dat reageren gaan we namelijk pas doen, als ik daartoe het sein geef. 

Oh, en dan nog wat. Hoewel ik denk dat De experimenten niet te spoileren is - het is tenslotte geen thriller - zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat de stellingen iets weggeven van het verhaal. Het is daarom verstandig, als je er absoluut zeker van wil zijn niet via de stellingen van anderen al iets te weten te komen dat je nog niet wil weten, deze pagina pas weer te bekijken en je stelling pas te plaatsen als je het boek uit hebt.

Tenslotte: gebruik voor het plaatsen van je stelling de Plaats een nieuwe opmerking-knop zodat we later op elke stelling afzonderlijk kunnen reageren met de grijze Reageer-knop.

01cd1161fcd0a891f77dd8e805a4e429.jpg

Copyright afbeelding bovenaan: www.foksuk.nl



Reacties op: Stellingen