Ik luister Wil

op 27 januari 2019 door

Doe je mee? Stel je even voor!

Wil jij graag meedoen aan deze leesclub, dan meld je je aan door je hieronder even kort voor te stellen. Vertel in je stukje meteen of dit je eerste luisterboek wordt of dat je al veel vaker luisterboeken hebt 'gelezen'.

De Hebban Luisterboeken App

Vanaf 1 februari staat Wil in de (gratis) Hebban Luisterboeken app. Het volledige luisterboek blijft tot en met eind maart beschikbaar in de app, dus je kunt op je gemak gaan luisteren.

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

De Luisterclub

Wie mee wil doen met deze luisterclub, kan direct beginnen. Stel je kort voor onder dit artikel. Je wordt dan aan deze Spot toegevoegd als deelnemer. Zet het boek op je 'Nu aan het lezen'-plank (of start stiekem alvast met het luisterfragment op de boekpagina).

We gaan eerst rustig luisteren met zijn allen en in het algemeen over luisterboeken kletsen in het Luisterboekcafé. Wil mag besproken worden, maar nog zonder spoilers!. Na twee weken, dus rond 15 à 20 februari,beginnen de eerste vragen te komen in de Luisterclubdiscussie. Zodra je het boek hebt 'uitgeluisterd' kun je een recensie schrijven.

Luisterboeken op Hebban

Wist je dat je, indien beschikbaar, een luisterfragment kunt luisteren op de Hebban boekpagina? En in je recensie kunt aangeven dat je een luisterboek 'las'?

Wist je ook dat we een heel Hebban Kanaal hebben, alleen voor luisterboeken?

Doe je mee?

Nou, doe je mee? Gezellig!Reacties op: Ik luister Wil

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken