Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeken suggesties

op 18 oktober 2019 door

Hoi lezers! Vandaag hebben we voor jullie een nieuwe challenge, een nieuw spel. Ontdek je nieuwste favoriete boek door suggesties!

Het gaat als volgt: Ik begin met het noemen van een boek. Weet je een boek dat er op lijkt, dat je doet denken aan het verhaal, aan wat voor aspect dan ook, plaats je een reactie onder het genoemde boek waarin je zelf een suggestie van geeft. Het kan het leukste maar ook het stomste boek zijn dat je kent, het maakt niet uit. Als je iets haat aan het boek, kan je ook bijvoorbeeld een ander boek kiezen met 'hetzelfde aspect'. Het kan op deze manier heel erg uit elkaar lopen, want iedereen vind andere boeken leuk! 

Een simpel voorbeeld is als er staat Game of Thrones van George R. R. Martin, dan komt er bij mij meteen draken op. Dan kan ik bijvoorbeeld een boek met draken suggereren. Ook is er veel haat en rivaliteit in A Game of Thrones, dan kan je een boek kiezen dat met haat te maken heeft. Het is dus echt wat je ermee associeert!

Het boek dat ik heb gekozen is...

Rode Koningin van Victoria Aveyard.

Ken je een boek waaraan je dit doet denken? Laat het dan weten in de comments!

Sam

Miranda: Het boek waaraan ik dan denk  is...

          De selectie van Kiera Cass. Omdat dit boek ook over de rangenverschillen tussen het 'gewone' volk en de hogere rangen gaat.



Reacties op: Boeken suggesties

Meer informatie

Gerelateerd