Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een leestipbrief aan... Joella

op 25 mei 2018 door

Beste Joella,

Oei wat was dit moeilijk. Jouw 'leesstijl' is heel anders dan de mijne. Ik moest echt even uit mijn comfortzone gaan. Maar wees maar niet bang want ik heb een aantal tips voor jou. 

Om jouw tips te vinden, moest ik natuurlijk ook jou bespeuren. Wat vind jij leuk, wat vind jij niet leuk? Wat vooral op viel was literatuur. Er staan zoveel romans op jou lijstje. Ook chicklit vond ik tussen jouw lijstje. Van YA zag ik dat je weinig had gelezen. Dit was dus meteen al een uitdaging. Want welke zou ik moeten introduceren? Waar houdt Joella van?

Beste Joella, laten we beginnen met De sprookjesverteller. Ik heb dit boek zelf gelezen en vond het best literair overkomen. Het is een bijzonder boek dat verder gaat, dan een happily ever after. De sprookjesverteller gaat over twee jonge mensen, Abel en Anna. Ze leven twee hele verschillende levens, maar Anna wordt opslag verliefd op Abel na het horen van zijn sprookje. Maar niet alles is wat het lijkt, want het sprookje wordt steeds donkerder. Is het ook daadwerkelijk een sprookje?

Mijn super aardige club genoot Femke, heeft mij geholpen met de andere tips. Met daarbij de tip van een boek waar Femke en ik een buddy read hebben gedaan. Het gaat hier om het boek De voordelen van onbeantwoorden liefde. Dit boek is zo'n boek waar je van kan smullen. De liefde springt er van af en als chicklit liefhebber, lijkt dit mij een super leuk boek voor jou. Voor meer info klik hier.

Met deze tip gaan we door met Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld. Ook dit boek draagt veel liefde et zich mee. Beide boeken zijn van de fantatsiche schrijfster Becky Albertalli. De boeken hebben ook nog iets met elkaar gemeen! Er komen karakters terug vanuit Simon naar onbeantwoorde liefde. Van dit boek hebben we een hot or not gedaan! Klik hier.

Naast deze boeken is er nog een boek dat ik niet heb gelezen maar Femke wel. Het gaat om het boek Een. Dit boek heeft iets bijzonders. Een deel van onze club is namelijk naar een bloggenlunch geweest met de schrijfster. Voor meer info klik hier

Ik hoop dat je de boeken, gaat lezen!

Veel groetjes van Tinke (en Femke)



Reacties op: Een leestipbrief aan... Joella

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah Crossan

Sarah Crossan

Sarah Crossan groeide op in Ierland en Engeland, maar woonde ook zeven jaar in N...

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...