Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in juli

op 31 juli 2018 door

Wat hebben we een aantal prachtige dagen gehad! De zomervakantie is volop bezig en het is heerlijk weer om boeken te lezen in de zon: Thuis, op een camping, aan het strand of ergens anders, boeken lezen kan overal. Wij laten jullie weten wat wij lazen in deze zonnige maand. Laat ons in de reacties weten wat jullie lazen, we zijn benieuwd!

Merel las 7,5 boeken

Ja, ik weet wat je nu denkt: 'Je kunt toch niet 7 en een half boek lezen?!' Ik weet niet hoe ik het anders moet noemen, want ik het Eerste Leven tot de 300e bladzijde gelezen, maar legde me er toen bij neer dat ik me er echt niet doorheen kon slepen. Ik vond het zó saai! Het concept pakte me gewoon niet. Ik las deze maand voor Hebban De Hemel in het IJs voor de duorecensie met Elke die beviel, maar niet compleet aan de hoge verwachtingen voldeed. Ook las ik The Chalk Man voor een leesclub die ik gaaf vond, en Sorta Like A Rockstar voor een aankomend artikel. Ook las ik Wij Leugenaars (een beetje kinderlijk, maar wel een aanrader), Spelbreker (Mwa...) en de thrillers Weg en Joyland, die beiden niet zo spannend waren en dus tegenvielen. Juli was al met al toch een fijne leesmaand voor mij. 

Fien las 8 boeken

Het eerste boek dat ik deze maand las was Dit is allemaal waar, wat ik daarvan vond kunnen jullie hier terugvinden. Daarna las ik The Smoke Thieves voor een leesclub hier op Hebban waarvan ik coördinator was samen met Audrey, en ik kan je vertellen dat het boek een echte aanrader is! Toen was het de beurt aan Een bijna definitieve lijst van nachtmerries,die las ik samen met Tinke in een buddy read op onze spot. Dan was het tijd voor een boek waar ik al heel erg lang naar uitkeek: De deal van Elle Kennedy! In één woord? Zalig! Hij was het lange wachten meer dan waard. Vervolgens was het de beurt aan The loneliest girl in the universe, die heeft me niet echt omvergeblazen, maar een boek dat dat wel heeft gedaan was Koninginnen, over dit boek verschijnt er binnenkort nog een artikel op onze spot. De laatste boeken die ik deze maand las waren Zoek me tussen de sterren en De hemel in het ijs, twee totaal veschillende uithoeken van het YA-genre maar ik heb van allebei heel hard genoten!

Tinke las 3 boeken

Ik heb Simon VS de verwachtingen van de rest van de wereld uitgelezen. Deze had ik al een keer gelezen en nu heb ik het boek nog een keer gelezen. Zoals Fien al aangeeft hebben we samen een buddy Read gedaan. En dan heb ik nog een reread gedaan voor de royals verleiding. ik ben nu bezig met deel 2!

Elke las 6 boeken

Ik heb deze maand 6 boeken gelezen, toch wat minder dan ik gehoopt had, maar niet slecht! Ik las als eerste War Storm van Victoria Aveyard, het laatste deel in de Red Queen-serie. Het was niet helemaal wat ik voor ogen had, maar het was nog steeds een goede afsluiter van een van mijn favoriete series. Daarna las ik deel 3 van de Royals-serie: Geheimen. Deze vond ik wat minder, omdat ik meer had genoten van de eerdere twee delen. Toch is het leuk voor tussendoor - wanneer je even wat lichts wil lezen - maar ze zijn niet echt super goed. Daarna las ik De Hemel in het IJs van Adrienne Young, die me helaas ook wat teleurstelde. Voor een artikel op onze spot las ik samen met een paar anderen Dit is allemaal waar, wat dan weer echt een boek was dat me verrastte - het was echt heel erg goed en uniek! De vormgeving was écht een aanvulling voor het verhaal. Juliette of het geluk van boeken las ik onderweg naar Edinburgh, maar viel ook wat tegen. Ik had een bookloversboek verwacht, maar dat was het uiteindelijk niet helemaal. Nu las ik nét voor het einde van juli Sorta Like a Rockstar van Matthew Quick uit en ik kan maar één ding zeggen: wauw. 

Iris las 2 boeken

Ja, een beetje sneu misschien, aangezien ik veel vrije tijd had in de maand juli, maar toch heb ik maar twee boeken gelezen. Tijdens de YA Club Readathon heb ik Aristoteles en Dante ontdekken het universum uitgelezen en ben ik begonnen in Koinginnen voor een buddy read met Fien en ben ik begonnen in The Last SongKoninginnen heb ik wel uitgelezen, maar ik ben nog bezig in The Last Song. Ik begin de maand augustus met de booktubeathon, dus ik hoop dat ik daar ook weer wat boeken kan uitlezen! 

Wat hebben julie deze maand gelezen?



Reacties op: Gelezen in juli

Meer informatie

Gerelateerd