Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ga op reis en ik neem mee...

op 08 juni 2017 door

De zomervakantie is wel nog even ver weg, maar dat wil helemaal niet zeggen dat je nu nog niet kan uitkijken naar alle tijd die je zal hebben voor je meest favoriete boeken te lezen. Wij maakten een lijstje van alle boeken die we graag willen lezen in de vakantie en op reis. Vandaag zijn Elke en Audrey aan de beurt om hun vakantie-tbr-stapel te presenteren.

Audrey

Ik vind het soms heel moeilijk om boeken in te pakken voor een vakantie Want als je eerlijk bent, dan weet je als mede-booklover dat het soms verschrikkelijk is om uit al die boeken in je mooie kast te kiezen. Zeker als je maar beperkte bagageruimte hebt in je koffer. Dus wat doe je dan? Lootje trek?

Een miljoen werelden met jou - Claudia Gray

Dit boek staat al een eeuwigheid op mijn want-lijstje. Maar ergens in mei kreeg ik het boek binnen en kon ik niet wachten om erin te beginnen. Helaas heb ik komende twee weken examens, dus dan kan ik niet meer veel lezen. Dit boek is niet echt een ultiem zomerboek, maar het is wel een pageturner. Ja, ik hou zo van die serie. Welkom in mijn koffer dus, lieverdje...

9789402723106FRONTCOVERm4books.jpg&w=800&h=800

The Hate U Give - Angie Thomas

Dit boek is waarschijnlijk het meest gehypete boek van 2017. Serieus. Als je een aantal blogs volgt, dan weet je dat dit het een van meest besproken boek is in de US. Ik ben dus zeer benieuwd om zelf het boek op te pakken en zelf een mening over dit boek te vormen. Ik denk dat het best wel een heftig boek zal zijn, maar mijn collega's bij We Love YA vonden het boek allemaal HOT. Ik moet het daarom dus gewoon lezen op vakantie.

32075671.jpg

Elke

Ik heb altijd enorm veel moeite met het kiezen voor boeken om te lezen tijdens mijn vakantie. Ik neem vaak mijn iPad mee vol met e-books, zodat ik dan pas hoef te kiezen welke ik wil lezen! Ik ben namelijk enorm besluiteloos. Toch heb ik twee boeken voor jullie uitgekozen om deze zomer te lezen. Misschien ken je ze, misschien niet, maar ik neem ze in ieder geval mee (in e-book of paperback vorm)!

Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum - Benjamin Alire Sáenz

Dit boek staat al ontzettend lang op mijn verlanglijstje. En in het vliegtuig naar Parijs kan ik dan ook eindelijk aan dit pareltje gaan beginnen. Blossombooks gaat dit prachtige boek uitgeven in het Nederlands, dus kun je binnenkort naar de boekhandel rennen om hem te halen! Wat ik enorm interessant vind aan dit boek is dat het een YA is die deels gaat over filosofie, en dat vind ik ontzettend leuk! Ik heb zelf filosofie gevolgd op de middelbare school, maar ook op de universiteit is filosofie een leidraad in mijn studie. Ook is het een coming-of-age verhaal, dat ik echt eventjes kan gebruiken. Echt een must-read voor de zomer dus!

Dante-Aristoteles-cover-front.jpg

De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde - Becky Albertalli

Jullie hebben mij vast al eerder zien hypen over dit boek. Ik vond Simon echt een ontzettend leuk boek, dus ben ook zeker benieuwd naar dit boek! Dit boek is hoogst waarschijnlijk grappig, schattig en ontzettend lief, waardoor ik denk dat het een perfecte summer-read is. Als je Simon ook een leuk boek vond, dan is dit waarschijnlijk de perfecte read voor erna. Ik wil dit boek al ontzettend lang lezen, en nu ben ik dus van plan dat ook te doen wanneer ik op vakantie ben! En kijk naar die voorkant - zo mooi! Blossombooks geeft echt pareltjes uit deze zomer! 

Voordelenvanonbeantwoordeliefde.jpg

 

Hopelijk kunnen jullie zo in de zomer eventjes vooruit! Wat vinden jullie van onze keuzes? Nemen jullie er eentje mee in jullie handbagage? Wij in ieder geval wel! Bedankt voor het lezen! 



Reacties op: Ik ga op reis en ik neem mee...

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Angie Thomas

Angie Thomas

Angie Thomas is geboren en getogen in Jackson, Mississippi. In haar tienerjaren ...

Claudia Gray

Claudia Gray

Claudia Gray is pseudoniem van Amy Vincent, een Amerikaanse schrijver van parano...

Benjamin Alire Sáenz

Benjamin Alire Sáenz

Benjamin Alire Sáenz is de schrijver van het veelgeprezen en bekroonde bo...

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...