Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Perfect Friend Tag

op 16 mei 2016 door

Op onze pagina kon je al eerder een door ons ingevulde tag vinden. Vandaag is het tijd voor een nieuwe tag, namelijk de Perfect Friend Tag, speciaal door de Hebban YA Club van 10 opgesteld! In deze tag zijn we allemaal op zoek gegaan naar personages uit onze favoriete YA-boeken met wie bijvoorbeeld een overval willen plegen of op vakantie zouden willen gaan! 

Read and enjoy! 

1. Met welk personage zou je een eigen bedrijf willen beginnen? 
Femke: Met Noah uit Ik geef je de zon! Dan gaan we lekker kunst maken, lijkt me gezellig! Het is alleen niet echt een echt bedrijf, want winst maken is natuurlijk niet ons doel.

2. Met welk personage zou je willen trouwen?
Elke: Oké, deze is wel heel erg moeilijk. Er zijn genoeg knappe fictionele jongens in YA-boeken, dus er is genoeg keus. Als ik dan écht zou moeten kiezen, kies ik voor Dimitri uit Academicus Vampyrus of Will uit de IJzeren Engel. (Sorry, uit deze twee kon ik echt niet kiezen!)  Dimitri, omdat hij enorm sexy, stoer en een freaking badass is. Will omdat hij enorm grappig, lekker sarcastisch, knap, én stoer is. Love those guys! 

3. Met welk personage zou je een roadtrip willen maken?
Manon: Peter van Divergent. Ook al vind ik hem eigenlijk maar niks denk ik dat het wel een epische roadtrip zou zijn. Wie weet wat voor duistere plannen hij met je zou delen.

4. Met welk personage zou je de Hongerspelen willen spelen?
Claudia: Met Celaena uit de Glazen Troon, maar alleen als ze samen wil werken met mij. Ze is een super sterk personage die iedereen zou kunnen verslaan, en ik weet zeker dat ik met haar de Hongerspelen zou winnen.

5. Met welk personage zou jij een avond willen stappen?
Tinke: Bellamy uit the 100 met hem zo ik wel willen stappen. Hij is een knappe jongen die je ook nog kan beschermen tegen dieven. Hij zal je haar vast houden als je overgeeft tijdens het feesten!

6. Met welk personage zou jij graag willen vastzitten in een lift?
Iris: Met Kenji uit de Vrees me trilogie. Hij is grappig en sassy, maar weet zijn hoofd koel te houden in benarde situaties. Ook is hij heel goed in het kalmeren van de mensen om hem heen en dat zal ik echt nodig hebben als ik vast zou komen te zitten in een lift. 

7. Met welk personage zou jij een bank willen overvallen? 
Maud: Dit was niet erg moeilijk. Ik zou iemand uit Endgame kiezen, ze zijn allemaal zo goed getraind, perfect voor een overval. Maar als ik dan toch een keuze zou moeten maken zou ik voor Jago gaan. Hij is slim, sterk en snel. Zo zou de bankoverval wel moeten slagen!

8. Welk personage heeft (volgens jou) dé allergrappigste opmerkingen ooit?
Danique: Dit kan natuurlijk niemand anders zijn dan Jace van The Mortal Instruments serie. Ik geniet iedere keer wanneer hij zo'n geweldige sarcastische opmerking maakt!

9. Met welk personage zou je een boek willen schrijven? 
Audrey: Met Noah uit Ik geef je de zon. Ik doe dan het schrijfwerk en hij maakt er mooie illustraties bij. Ik denk dat het de perfecte combo is. Niet dat ik geweldig goed kan schrijven, maar hij zal het dan gewoon opleuken met prachtige tekeningen!

10. Door welk personage zou je verzorgd willen worden? 
Marleen: Door Maxon uit de Selectie serie. In de eerste drie delen zie je al dat hij heel erg lief is, maar in de laatste twee delen zie je dat hij ongelofelijk zorgzaam is voor America. Als ik ziek ben, weet ik wie ik moet bellen!

We zouden het natuurlijk hartstikke leuk vinden om ook jullie antwoorden te lezen! Mocht je de tag ook zelf invullen, deel de link in de comments! 

Welk personage zou jouw Perfect Friend zijn?



Reacties op: Perfect Friend Tag

Meer informatie

Gerelateerd