Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Persvoorstelling: Love, Simon

op 09 juni 2018 door

Na lang wachten is het eindelijk zover, de boek verfilming van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld komt bijna uit! De film genaamd Love, Simon is vanaf 14 juni te zien in de bioscoop. Als lid van de de Hebban Young Adult Club mocht ik (Tinke) naar de persvoorstelling in Amsterdam. 

Geschreven door Tinke 

Als allereerst wil ik graag Warner Bros Nederland bedanken voor het plekje in de zaal :)! Ben jij benieuwd naar wat wij van Simon vs de rest van de wereld vonden, heel lang geleden is er een hot or not geweest. Deze kan je hier vinden. 

Als echte Simon fan moest ik de film zien. En de kans om naar de persvoorstelling te gaan, daar zeg ik geen nee tegen! Dus vanuit m'n kamertje in Arnhem ben ik naar de Warner Bros studio gereist in Amsterdam. Mijn eerste indruk, wauw. Het gebouw is echt vet mooi en eenmaal binnen het ziet er fantastisch uit. Met de lift naar de 4de verdieping. Eenmaal op de etage, overal hingen posters van hun films. Ik kwam zelfs een kamer tegen met het bord Hogwarts. Wat gaaf!


En ze hebben hun eigen bioscoop zaal. Ik heb stiekem een foto gemaakt. Als echte Simon fanaat moest ik wel het boek meenemen naar de film! 3098d4a5268b11f037ddccfc2aa2b5ca.jpg

Wauw ik heb een traantje laten vallen zowel tijdens het lezen van het boek als kijken naar de film.

Natuurlijk ga ik niet spoilen, maar de film is anders. Kan ik er mee leven? Ja! Maar wees gerust, we gaan een boek & film artikel maken! Dus blijf op de hoogte van ons door onze spot te volgen! Dan krijg jij een melding wanner het artikel online komt! Laat hieronder weten wat jij van het boek vond :).



Reacties op: Persvoorstelling: Love, Simon

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...