Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Secret Santa

op 22 december 2018 door

De feestdagen staan bijna voor de deur en zoals jullie al hebben kunnen merken doet Hebban hier ook uitgebreid aan mee. Onlangs hebben wat veranderingen plaatsgevonden in de Young Adult Crew. Een aantal leden hebben afscheid genomen en in de plaats daarvan zijn nieuwe dames gekomen om het team te versterken. Des te meer reden om als leden elkaar even goed te verwennen met de feestdagen!

Iris had Merel 

a37ff62dbbb2e655769b607683940cfb.jpg

Ik kreeg een paar dagen van te voren een bol.com pakketje, altijd leuk, zeker als je niets besteld hebt. Hierin  zat een boek dat al een tijdje op mijn TBR stond (Dear Martin) met een lief kaartje van Iris. 

Merel had Kimberly 

c03f471bb4b18c16230dc85607da3bbf.jpg

Zo ongeveer 10 dagen van te voren kwam ineens een pakje binnen. Helemaal mooi versierd met allerlei kerstige dingen. Dit kon natuurlijk alleen maar van mijn secret santa zijn! Wat een uitdaging was het om zo lang geduld te hebben, maar het was het waard. In mijn pakje zat het boek The Bear and the Nightingale van Katherine Arden. Daarnaast ook nog een mooi kettinkje met een klavertje en 2 zelfgemaakte onderzetters voor mijn cocktails haha. Als klap op de vuurpijl een super lief kaartje. 

Kimberly had Minca

Ik was heel benieuwd wat ik zou krijgen, ik had namelijk wat meer dingetjes op mijn verlanglijstje gezet. Ze hadden wel allemaal te maken met boeken, maar er was geen boek dat ik specifiek voor deze Secret Santa wilde hebben. Dus ging ik op zoek naar andere leuke dingetjes en die vond ik, zoals gewoonlijk, genoeg ;) Uiteindelijk kreeg ik een mooie enveloppe waar twee prachtige boekenleggers van A Court of Thorns and Roses en A Court of Mist and Fury in zaten. Daarnaast zat er ook nog een prachtige print van Feyre en Rhysand. Ik ben er echt super blij mee! <3 

b3223f7d0faa13cf0ee861a5678c3775.jpg

Minca had Sam 

214758d5601a437fca7aa31f0881e636.jpg

Ruim voor de tijd dat we het cadeau mochten openmaken kreeg ik het pakketje al binnen! Ik kan jullie vertellen dat ik echt niet kon wachten met dat pakketje in mijn kamer, maar het is gelukt. Toen was de dag aangebroken en alles was heel schattig verpakt! Ik heb een bak kookboekje gekregen met bijpassende vorkjes die echt heel leuk en praktisch zijn! Daarnaast heb ik boekenleggers van Twilight, Warcross/Wildcard en van de ACOTAR serie gekregen, altijd handig. Als een groot ACOTAR fan kan ik deze boekenleggers mooi bij mijn collectie toevoegen. Nog wat leuke hebbendingetjes zoals kaarten, stickers met quotes en sticky notes. Bedankt Minca! 

Miranda  had Maartje

e6ec02376f06785942832ce978e206bc.png

Ik kreeg al vrij snel in de maand een pakketje zonder afzender en heb mijn vriend even laten kijken of er cadeautjes in zaten. Toen wist ik dat het van mijn Secret Santa moest zijn en moest ik het ingepakt laten staan. Echt een oefening in geduld! Op 15 december was het dan eindelijk uitpakdag en mocht ik het pakketje openmaken, dat van Miranda bleek te zijn. Erin zat het boek dat dit jaar The Man Booker Prize heeft gewonnen: Milkman van Anna Burns. Verder een geweldige mok met persoonlijke opdruk, thee, kaarsjes, boekenleggers (waarvan er één gemaakt door haar schoonzusje. Het kaartje maakte het pakket helemaal af. Bedankt Miranda!

Maartje had Elke

111900ed9215dd198a9225c7028c3239.jpg

Ik kreeg van Maartje een super leuk pakketje! Onder een vrolijke laag paarse confetti-slingers vond ik What if it's us? van Becky Albertalli en Adam Silvera. Deze wilde ik al heel erg lang hebben! Ook kreeg ik heerlijke thee, leuke boekenleggers, een ketting, een heerlijk ruikende kaars, een leuk notitieblok én een mooie kaart. Dankjewel Maartje!

Sam had Feline 

67d948bc9a57f27987b194b88b02ccec.jpg

Sam had haar pakketje echt super mooi ingepakt en uitgezocht. Alles was een beetje goudkleurig en paste dus mooi bij elkaar. Ik kreeg een mooie kaars met een houder met gouden sterretjes (ik hou van astrologie dus dit was een match), een mooie tube met handcreme, gelukskoekjes (met mooie nieuwjaarsvoorspellingen) en chocola. Als klap op de vuurpijl kreeg ik The Cruel Prince van Holly Black. Dit is fantastisch want ik moet echt weer meer fantasy gaan lezen, en dit boek stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Dankjewel lieve Sam!

Feline had Iris

0487614c7c93000f00929fdc0633a7c6.jpeg

Ik kreeg een week van tevoren een pakje van bol.com binnen waaraan te zien was dat het al eerder was opengemaakt. Ik was echt heel benieuwd en ik heb echt de dagen af moeten tellen, omdat ik zo nieuwsgierig was. Nadat ik het pakketje eindelijk had opengemaakt was het eerste wat ik zag deze twee kerstballen gevuld met snoep en het waren oprecht de schattigste eetverpakkingen die ik ooit gezien heb. Daarna opende ik de enveloppe met dit schattige kaartje waarin Feline een heel lief berichtje had geschreven en uiteindelijk kwam ik bij het boek... Ik haalde het pakpapier ervan af en was door het dolle heen toen ik A Gathering of Shadows van V.E. Schwab in mijn handen had. Heel erg bedankt voor dit supermooie en lieve Secret Santa cadeau Feline! Als ik je een knuffel kon geven door het scherm had ik dat al lang gedaan.

Elke had Miranda.

07313886f452d392bbc0493395795b47.jpg  

Mijn pakketje kwam op de valreep binnen.  Een supergrote doos, volgepropt met kadootjes in glimmend pakpapier.  De dochters waren nog enthousiaster dan ik, zo enthousiast dat ik zelf niet de kans kreeg om mijn pakjes uit te pakken!  Wat een leuke verrassing!  Wat was ik in de wolken, als Harry Potter fan! Ik kreeg een lekker warme plaid, zalige pantoffels, sokken van elke afdeling van Zweinstein, een mooie deurhanger en een superlief kerstkaartje! Mijn dag kon niet meer stuk! Dankjewel Elke.

Heb jij ook al iets boekigs ontvangen van de Kerstman/vrouw? Of verwacht je een mooi cadeau? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: Secret Santa

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Katherine Arden

Katherine Arden

Katherine Arden studeerde in Moskou en specialiseerde zich later in Franse en Ru...

Holly Black

Holly Black

Holly Black (1971) is een Amerikaanse bestsellerauteur van fantasyverhalen ...

Becky Albertalli

Becky Albertalli

Becky Albertalli is de auteur van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest...

Adam Silvera

Adam Silvera

Adam Silvera is een Amerikaanse auteur, die eerder als boekverkoper werkte. Hij ...

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...