Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik #4: Elke en Femke

op 04 juli 2017 door

Dinsdag is terugblikdag bij We Love YA! Ook vandaag gaan we weer even terug in de tijd om te kijken of we daadwerkelijk boeken hebben gelezen die op onze lijstjes stonden, wat we van de boeken vonden én welke onze must-reads zijn geworden. Lees je even mee?

Elke: Ik keek heel erg uit naar De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde van Becky Albertalli. Helaas ben ik er nog niet aan toe gekomen om deze te lezen! Ik had het super druk met tentamens, en ben nu vooral bezig met het leren voor mijn theorie-examen (oeh, spannend!). Toch heb ik wel een aantal boeken gelezen die ik erg tof vond. Zo heb ik 13 Minuten van Sarah Pinborough gelezen, wat ik een enorm spannend en interessant boek vond. Echt een aanrader (zoals je ook wel kunt lezen bij Hot or Not!). Ook 

1a24a232b06fa74e6c9bdb4e9a204e92.jpgben ik begonnen aan een boek wat The Gathering Storm heet, geschreven door Robin Bridges. Dit is een redelijk onbekend YA boek, maar hij is tot nu toe echt heel leuk! Er is een combinatie van fantasy, intrige en Rusland, wat ik ontzettend cool vind. Ik ben nog niet heel ver, maar tot nu toe is hij echt heel erg leuk! Er waren in ieder geval een hoop boeken waar ik naar uitkeek: Phobos 2, Lord of Shadows, de boeken van David Arnold, en nog vééél meer. Helaas ben ik er (tot nu toe) nog niet aan toe gekomen om ze te lezen! Maar dat ga ik deze zomer zeker doen ;). 

Femke: Een paar maanden geleden noemde ik in het bijzonder één titel van een boek waarop ik echt niet langer kon wachten. Weet je nog, onze rubriek De boekenverlanglijst? Ik vertelde (lees: schreef) toen over De wereld achter het hek. Dat boek verschijnt 6 juli aanstaande en ik had de datum - figuurlijk gezegd - al in mijn agenda gezet om dan naar de boekhandel te rennen - ook figuurlijk, haha. Maar ik had het geluk om het boek al te mogen lezen vóór deze datum!!! Hoe tof!!! Want dat ik echt niet langer kon wachten op deze titel was wel duidelijk.

Dus toen de mogelijkheid er was om dit boek als Hebban YA Club van 10 lid voor een Hot or not artikel te lezen, heb ik die met beide handen aangegrepen. Het boek heb ik inmiddels uit, en hier lees je wat ik ervan vond. Wat is mijn en wat is ons oordeel: hot or not? Mijn verwachtingen waren hoog - misschien iets té hoog.. Gelukkig zijn er ook andere leuke boeken die ik gelezen heb, ook al zijn het er helaas niet zo veel. Een van ons liegt is daarvan zeker één favorieten! En er staan nog genoeg boeken op mijn lijst voor deze zomer, waaronder - net zoals bij Elke - De voordelen van onbeantwoorde liefde. 

Wat is het beste boek dat jij afgelopen tijd hebt gelezen?

Lees hier onze vorige terublik.



Reacties op: Terugblik #4: Elke en Femke

Meer informatie

Gerelateerd