Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kraaien zullen het zeggen

Begin jaren zestig is de wereld nog vriendelijk en overzichtelijk. Ook voor de Canadese legerofficier Jack McCarthy en zijn gezin. Na een jarenlang verblijf in het buitenland zijn ze teruggekeerd naar Canada. Jack is gestationeerd op een luchtmachtbasis in Centralia, Ontario, waar hij ook zijn opleiding heeft gehad. Jack, zijn Franstalige vrouw Mimi, hun zoon Mike en hun fantasierijke dochter Madeleine voelen zich thuis in hun nieuwe woonplaats.

Maar de wereld verandert, de tijd van de Koude Oorlog breekt aan. Jack raakt betrokken bij een missie waarover hij met niemand kan praten. De 8-jarige Madeleine heeft vervelende ervaringen op school waarover ze niet durft te praten. Het vredige leventje in Centralia verandert radicaal door een gruwelijke gebeurtenis die het leven van Jack en de overige gezinsleden voorgoed ontwricht.

Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De kraaien zullen het zeggen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De kraaien zullen het zeggen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.