Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nina Saint-Tropez

Nina Parker brengt de andere kant van het mondaine en legendarische St. Tropez aan de Franse Côte d'Azur tot leven. Ze toont ons een plek waar koken en eten mensen al generaties lang samenbrengt en creëert recepten geïnspireerd op de lokale bevolking, plaatsen en verhalen uit haar jeugd. Nina verkent het echte St. Tropez en de omgeving met zijn excentrieke bric-a-brac markten, wijngaarden en bruisende gemeenschappen van kunstenaars en vissers, die bol staan van charme. Hier doet ze inspiratie op voor de klassieke Franse recepten voor ontbijt, picknicks, lunch snacks en luxe dinetjes. NINA Saint-Tropez vertelt het verhaal van de familiekeuken uit het zuiden van Frankrijk - met een extra splash van de tijdloze elegantie en glamour waar St. Tropez om bekend staat.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Nina Saint-Tropez het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Nina Saint-Tropez

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.