Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nopi

Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in dit vijfde boek van bestsellerauteur en kok Yotam Ottolenghi. 'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI.
Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australië). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Nopi het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Nopi

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.