Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buitenspel

Wanneer was je voor het laatst dronken? Welk vreemd lichaamsdeel heb je al gesigneerd? Welke bekende Vlaming is fan van jou? Voetbalromanticus Dave Peters vuurt ongewone vragen af op topspelers van de Jupiler Pro League, de hoogste afdeling van het Belgisch voetbal. Hun antwoorden zijn niet alleen hilarisch grappig, ze bieden tevens een ontluisterend warm beeld van onze favoriete voetballers en van hun dagelijks leven buiten het spel.

Buitenspel is de leukste rubriek van Fan!, het grootste voetbalmagazine van België. In deze speciale boekeditie brengt Dave Peters nog meer voetballers, nog meer gekke vragen, en geven de voetballers nog meer grappige antwoorden. Een heerlijk boek vol weetjes die garant staan voor vele uren grappen en grollen aan de toog van je favoriete sportcafé en voor de thuisknutselaar: bij dit boek zitten gratis Panini-stickers van meer dan vijftig spelers van de Jupiler Pro League.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Buitenspel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Buitenspel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.