Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

250.000 hits: de populairste boeken in de Hebban Boekenapp

Ruim tweehonderdvijftigduizend keer werden er al boeken opgevraagd en bekeken via de Hebban Boekenapp. Dit zijn de populairste boeken sinds de lancering van de app op 20 oktober 2017.

De populairste boeken


Over de Hebban Boekenapp

De Hebban Boekenapp is het perfecte verlengstuk voor Hebban als je onderweg bent. Met onze nieuwe app heb je namelijk altijd je persoonlijke boekenplanken* binnen handbereik. Ook kun je in de boekwinkel of de bibliotheek zien welke boeken je nog wilt lezen, zoek je handig (bijvoorbeeld met de ingebouwde barcode-scanner) recensies en lezersbeoordelingen op van boeken die je interessant lijken en kun je eenvoudig boeken toevoegen aan je 'Wil ik lezen'-plank. 

Naast je eigen boekenplanken kun je zien welke boeken er op het punt staan om te verschijnen (Verwacht), welke boeken trending zijn (Hebban Rank) of veel gelezen worden (Meest gelezen) en door de redactie uitgelichte boeken (Uitgelicht).  

De Hebban Boekenapp is beschikbaar voor Apple iPhone (iOS) en Android smartphones.

Veelgestelde vragen over de app vind je hier.

  



Over de auteur

Hebban Crew

2543 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 250.000 hits: de populairste boeken in de Hebban Boekenapp