Hebban vandaag

Community /

Doe jij al mee met de Hebban Reading Challenge?

door Hebban Crew 157 reacties
De Boekenweek is een hele goede extra reden om lekker te lezen. Maar houd dat heerlijke leesgevoel vast! Wij helpen je daarmee met de leukste Reading Challenge van Nederland en Vlaanderen. Je kunt het hele jaar instromen, dus wacht niet langer en doe mee!

Schrijf je nu in voor de Hebban Reading Challenge 2021

Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge

De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Je leesdoel werkt pas echt enthousiasmerend als hij ook haalbaar is. Ten slotte kun je het aantal boeken dat je wilt lezen het hele jaar bijstellen. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge 2021!

Zorg ervoor dat je de Hebban Reading Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

Tip: je kunt nog steeds aansluiten bij de Hebban Reading Challenge 2020 Je krijgt dan net als alle andere deelnemers eind december een prachtig overzicht van jouw leesjaar!


Foto boven: het leesjaaroverzicht 2019 van Hebban-redacteur Lindy.

De checklist

Aan de Hebban Reading Challenge doe je mee door het kiezen en instellen van je leesdoel. Hebban zou echter Hebban niet zijn als we je niet het hele jaar door zouden inspireren met leestips en uitdagende zoektochten naar het ideale boek. Daarom hebben we ook dit jaar een checklist met 52 categorieën en die zijn wel heel creatief dit keer. De checklist is niet verplicht voor deelname aan de Challenge. Je kunt hem volledig links laten liggen, zo nu en dan bekijken ter inspiratie of je neemt de ultieme uitdaging aan en probeert elk boxje af te vinken. Kies wat jij leuk vindt, waar jij blij van wordt en wat jou het beste helpt bij je leesgedrag.

In de checklist van 2021 vragen we jou het werk te doen. Elke categorie is op meerdere manieren te interpreteren. Zo is er bijvoorbeeld de categorie 'Lees een duister boek'. Om dit boxje aan te vinken, lees je een boek met een zwarte cover, een dystopie of een akelige thriller. Of neem bijvoorbeeld de opdracht 'Lees een jong boek'. Daarvoor pak je een boek dat net verschenen is, een kinderboek of YA-roman.

Er zijn geen goede of foute keuzes hier, als jij vindt dat het in een categorie past, dan past het. We hopen dat deze 52 categorieën je helpen een spannende, uitdagend en vooral heel leuk leesjaar te beleven.

Meld je nu aan

De Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge opstarten (vanaf 1 januari) en bijhouden. Zoek het boek op via de zoekbalk (of gebruik de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge 2021 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op (pas vanaf 1 januari 2021 natuurlijk!)

Inloggen op site en app: Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Lees de Boekenapp FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Meld je nu aanOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Doe jij al mee met de Hebban Reading Challenge?

 


Gesponsorde boeken