Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Geef meer met een boek: de leukste kinderboeken van Sinterklaas

door Hebban Crew 1 reactie
Sinterklaas is weer in het land, en dat betekent groot feest tot en met pakjesavond op 5 december. Ben je op zoek naar mooie kinderboeken om cadeau te geven? Boekverkopers selecteerden speciaal voor deze feestelijke periode kinderboeken van de peuterleeftijd tot en met 12 jaar.

(3)
Al Nijntjes oude én nieuwe kinderboekvriendjes zijn erbij, zoals Kikker, Jip en Janneke, Kleine Beer, Superguppie en Vos en Haas. Een prachtig cadeau voor uren voorleesplezier.
(1)
Een zacht en aandoenlijk boekje voor het slapengaan. Voor welterusten-kussers vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.
(39)
Een verhaal over de grenzeloze liefde van ouders, oneindige kansen die het leven biedt en alles wat we nodig hebben om samen te gaan bouwen aan een toekomst.
(5)
Een Sinterklaasboek over de favoriete kater van Nederlandse en Vlaamse peuters! En omdat we weten dat Dikkie Dik-fans zo dol zijn op flappen, zit er op elke spread wel eentje om iets achter te ontdekken.

(2)
In dit dikke voorleesboek beleven Peppa en haar vriendjes de leukste avonturen! Een heerlijk boek om uit voor te lezen voor het slapengaan!
(1)
Een verrassend kijk- en vooral luisterboek voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar. Een feest voor het oor! Wat is de wereld toch rijk aan leuke, aanstekelijke muziekjes!
(1)
Dit grote, dikke kartonboek bevat drie Kikkerverhalen over herkenbare onderwerpen voor de allerkleinsten.
(6)
Een vrolijk en verrassend verhaal over de guitige, zwarte prinses Arabella. Razend populaire reeks! Het is bijna 6 december en prinses Arabella wil maar één ding. 'Ik wil Sinterklaas voor Sinterklaas!' roept ze.

(1)
Mano en zijn zusje Kiki mogen voor het eerst als Pietjes mee naar Nederland: wat spannend! Als ze lekker aan het spelen zijn op de boot, vinden ze een grote schminkdoos. En daar weten ze wel raad mee!
(48)
Boer Boris - Een paard voor Sinterklaas is zonder twijfel het leukste sinterklaasboek van het jaar. Een deel in de serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman.
(19)
Wees gewaarschuwd, want het Kusjesbeest is niet de énige grappige griezel in dit versjesboek! Kruip dus maar lekker weg op de bank om samen gezellig te gruwelen.
(7)
Geniet van de bevrijdende vrolijkheid waarmee Schmidts personages regels aan hun laars lappen in deze grappige, eigenzinnige en spannende verhalen en gedichten. Een bundel om eindeloos uit voor te lezen.

(404)
In het Hartenbos wordt een kleine, schattige eenhoorn geboren. Maar hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerde geluksklaver voert, gedraagt hij zich helemaal niet als een eenhoorn. Hij zegt constant op alles NEE, dus noemt zijn familie hem uiteindelijk maar de NEEhoorn.
(31)
Zo klinkt verandering is een boek dat belangrijke thema’s als diversiteit, inclusiviteit en je dromen waarmaken op een toegankelijke manier beschrijft. De kleurrijke illustraties, liederrijke teksten en inspirerende boodschap maken dit boek tot een feest voor jong en oud!
(10)
Dit boek is onderdeel van de serie ‘Van klein tot groots’, waarmee kinderen én volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit de wereld van muziek, wetenschap, sport, literatuur, kunst en filosofie.
(7)
Een hartverwarmend verhaal voor grootouders en kleinkinderen van alle leeftijden. Geschreven door Paul McCartney, ’s werelds meest geliefde opa, en schitterend geïllustreerd door Kathryn Durst.

(6)
Er ligt een enorm cruiseschip in de baai. Lars is nieuwsgierig en neemt binnen een kijkje, maar dan sluit ineens de klep. Ze vertrekken! En Lars gaat mee...
(3)
Sinterklaas kijkt op de kalender. Nog tweeënveertig nachtjes slapen, dan is het 5 december. Hij slaakt een diepe zucht. Ik vier mijn verjaardag gewoon een keer aan de Costa del Sol, met taart en limonade, besluit hij. Lekker rustig ...
(33)
Hét avonturenboek over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet. In alles wat je weet en niet weet. Omdat niet alles verklaarbaar hoeft te zijn om waar te zijn. Want er is nog zoveel meer. En alles is verbonden.
(151)
Voor Boutje is de rommelberg een waar knutselparadijs: hij is ontzettend handig en kan alles maken, ook dingen die nog niet bestaan. Wat hem betreft blijven ze hier voor altijd! Maar kan dat ook…?

(3)
Een fantastische verzameling weetjes, lijstjes en vragen, met meer dan 1000 illustraties, foto's en kaarten! Ga mee op reis door de geschiedenis, ontdek weetjes, zoek mee naar de antwoorden op vragen die de wetenschap nog steeds heeft.
(2)
Rik schrijft brieven aan Sinterklaas. Hij hoeft geen cadeau, hij wil vooral weten hoe Sinterklaas zo oud is geworden. Zijn vake, zoals hij opa noemt, is ziek, dus misschien kan hij met de tips van Sinterklaas beter worden.
(3)
Het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. 28 recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.
(100)
In deze verhalenbundel zijn 30 van Paul Biegels allermooiste verhalen verzameld. Stuk voor stuk zijn ze rijk geïllustreerd door Charlotte Dematons. Met haar schilderachtige tekeningen weet zij de Biegelsfeer perfect te verbeelden. Een waar genot om voor te lezen. Of om zelf te lezen natuurlijk!

(21)
Dolfje ziet een geheimzinnig wezen lopen in de nacht. Hij is zo lang en zo dun als een lantaarnpaal. En hij heeft een lange buis bij zich, een soort stofzuigerslang met een zuigmond. Daarmee laat hij tot Dolfjes stomme verbazing de maan verdwijnen.
(46)
Zeven drakenstammen zijn al generaties lang verwikkeld in een uitzichtloze oorlog. Alle hoop is gevestigd op vijf jonge draken die volgens een oude profetie vrede zullen brengen in het koninkrijk. Klei is een van die vijf uitverkoren draken.
(5)
Astronaut is misschien wel het spannendste beroep dat er bestaat. Maar… hoe word je het? In dit superinteressante boek ontdek je wat je allemaal moet doen voordat je als astronaut een ruimtereis kunt maken.
(306)
Zes broers worden opgeroepen om dienst te nemen in het leger. Op weg naar het front moeten ze zich melden bij een grenspost. Geschikte giften of geld om de grens te kunnen passeren, bezitten de broers niet. Verhalen kennen ze echter in overvloed. De broers vertellen en vertellen alsof er een leven van af hangt. En dat is ook zo.

(674)
Annet Schaap bewerkte 7 bekende sprookjes tot verrassende vertellingen over meisjes met allemaal hun eigen dromen en verlangens, meisjes die niet langer sprookjesfiguren zijn maar mensen van vlees en bloed.
(69)
Helaas is de sluwe juf Braaksel nog altijd de directeur van hun school. Ze hebben geluk dat Lucas weer terug is in hun klas: hij ontdekt dat de uitvinder van de magische ring nog iets heeft uitgevonden waarmee ze juf Braaksel voorgoed kunnen laten verdwijnen.Over de auteur

Hebban Crew

2551 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Geef meer met een boek: de leukste kinderboeken van Sinterklaas

 

Gerelateerd