Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Soraya Vink

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Soraya Vink, redacteur bij Hebban.

Soraya Vink (1992) is redacteur bij Hebban en speurt naar vers thrillerbloed binnen de Hollandse polder en ver daarbuiten. Voor een intrigerend true crime verhaal of angstaanjagende thriller bewandelt ze de meest duistere wegen. Ze rust niet totdat de zaak is opgelost en de laatste bladzijde omgeslagen. In kalenderjaar 2017 was ze jurylid voor de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman. In oktober 2018 verschijnt haar debuutthriller Persona bij HarperCollins Holland, een bloedstollend verhaal gebaseerd op de strijd in de onderwereld en een zwarte bladzijde uit de Spaanse geschiedenis.

Mijn 25 mooiste boeken...

'Deze boeken vormen de treden van mijn leesladder. De 25 titels op deze lijst kan ik nog van A tot Z navertellen, koop ik regelmatig om cadeau te doen aan andere lezers of pak ik nog een keer uit mijn boekenkast om in een andere wereld te verdwijnen. Veel Spaanse namen, spannende boeken die je na het omslaan van de laatste bladzijde nog blijven achtervolgen of verhalen die mij inspireerden om zelf de pen op te pakken.'

Soraya Vink

Mijn nummer 1

De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

 

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Soraya Vink

 

Gerelateerd

Over

Soraya Vink

Soraya Vink

Soraya Vink (1992) was redacteur en thrillerexpert bij Hebban, was als hoofdreda...

Gesponsorde boeken