Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Weekopening #40: Eindsprint, Mooiste Boeken en Goede Voornemens

door Sander (Hebban Crew) 34 reacties
Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag hoofdredacteur Sander Verheijen over de boeken, artikelen en acties waar hij deze week naar uit kijkt.

De verwachte boeken

(168)
Ik ben nog vreselijk aan het afkicken van mijn CNN verslaving en terwijl we nog steeds moeten wachten op de definitieve uitslag van de Amerikaanse verkiezingen verschijnt deze week het eerste deel van de "presidentiële memoires" van Barrack Obama. Een beloofd land telt meer negenhonderd pagina's. Het boek staat op mijn Sinterklaas-lijstje.
(102)
Er zijn betere thrillerschrijvers dan James Patterson, maar geen van hen heeft een vergelijkbare pace als hij. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom ik na zoveel thrillers van hem gelezen te hebben, nog steeds uitkijk naar nieuw werk van deze thrillerfabriek. De villa is voor de afwisseling weer eens een stand-alone.
(987)
Een nieuwe Lars Kepler moet natuurlijk genoemd worden in zo'n overzicht, ook al is de kans niet heel erg groot dat ik hem ga lezen. Mensen die mij inmiddels een klein beetje kennen, weten dat ik niet zo'n serieverslinder ben. Spiegelman is deel 8 in de Joona Linna-reeks van het Zweedse echtpaar.

Niet missen!

Gisteren startte de voorinschrijving van de Hebban Reading Challenge 2021, vandaag kondigen we de Adventskalender aan en later deze week Het boek van 2020. En als klap op de vuurpijl introduceren we eind van de week de eerste editie van de Hebban Cadeaugids voor de feestdagen. Het is duidelijk; we naderen het eind van het jaar en dan stapelen de toffe Hebban-events zich altijd weer op. Wat kun je nog meer verwachten? Een dossier over de onlangs overleden thrillerschrijfster Rachel Caine (je kunt alle boeken winnen!) en - je weet het nooit helemaal zeker - een nieuwe Boekenpraat.

Om niks te missen kijk je elke dag op de homepage én abonneer je je op de Lunchupdate.

De leesplannen van… Sander

Ik ben vorige week begonnen in Scenario van Thomas Acda. Tot nu toe vermaak ik me er goed mee.

Wat zijn jouw (lees)plannen voor komende week?Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1072 volgers
474 boeken
20 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Weekopening #40: Eindsprint, Mooiste Boeken en Goede Voornemens

Gesponsorde boeken