Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Stephen King Weekend

Afgelopen weekend organiseerde Hebban in samenwerking met Overamstel Uitgevers het Stephen King Weekend ter gelegenheid van de verschijning van 'De buitenstaander'. Hier een overzicht van alle artikelen.

ILLUSTRATIE: THE UNEMPLOYED CHEFS

Gesponsord | Van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei organiseert Hebban ter gelegenheid van de verschijning van De buitenstaander in samenwerking met Overamstel Uitgevers het eerste Hebban Stephen King Weekend.

Sneak Preview: De buitenstaander van Stephen King (met giveaway)

Fans van Stephen King hebben reden om weer naar de boekhandel te sprinten. Het nieuwste boek 'De buitenstaander' is er om gelezen te worden! Op Hebban lees je een fragment uit het boek en maak je kans op een exemplaar.

Lees verder

Win het nieuwe boek van Stephen King: 'De buitenstaander'

Stephen King is terug met een vuistdikke thriller die angstaanjagender is dan ooit! Hebban recensent Guy Doms beoordeelde het boek met vijf stralende sterren: 'Verbazingwekkend en meesterlijk staaltje hocus pocus'. Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar!

Lees verder

Stephen King in quotes

Welkom bij het Stephen King weekend! Ter gelegenheid van de publicatie van het nieuwe boek van de meester van de horror en suspense zetten we Stephen King in de spotlight. Maak kennis met de auteur in zijn eigen woorden.

Lees verder

Fans over Stephen King

We sluiten het Stephen King weekend af op Hebban door zijn fans aan het woord te laten. Wat betekenen de boeken van deze veelzijdige schrijver precies voor een lezer? En wie staat te trappelen bij de boekhandel om het nieuwe boek 'De buitenstaander' te lezen? Lees en discussieer mee!

Lees verderOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Stephen King Weekend

 

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Gesponsorde boeken