Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Oranje Week

door Hebban Crew 4 reacties
Zomerlezen is er ook voor kinderen en daarom delen vijf jeugdspecialisten van NBD Biblion hun favoriete kinderboeken op Hebban tijdens de campagne, toegespitst op de themaweken. Ook vind je in deze zomerse rubriek tips van de Hebban-redactie. Dat betekent volop genieten van de mooiste kinderboeken van het moment. Deze keer: kinderboekentips voor de Oranje Week. Van het prinsessen tot sport, en van Nederland tot oranje covers.

Tips van de NBD Biblion Jeugdspecialisten

De Biebboys

De Biebboys bestaan uit Joran Floor, Kees Meulendijks en Petra Mackenbach, ze zijn de leespromotors van Bibliotheek Gelderland Zuid. Op een innovatieve en grappige manier zijn ze tijdens de lockdown video's gaan maken, inclusief lespakketten en originele doe-opdrachten voor kinderen.

Winnaars NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Emma Eigenraam

Emma is bibliotheekconsulent bij Bibliotheek Kennemerwaard. Ze is een deskundig en veelzijdig inspirator die houdt van delen, en zich daar enthousiast voor inzet. Ook audioviseel: ze staat aan de wieg van Level UP (bewust gamen) en het videolab Kennemerwaard.

Genomineerd NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Monica van der Meer

Monica is specialist bij Bibliotheek Zoetermeer. Ze is een literaire veelvraat met legendarische boekenkennis. Ze is actief op kinderdagverblijven, zette de Bibliotheek op school op en activeert het voortgezet onderwijs. Ook is ze mediacoach, leest ze voor en geeft ze cursussen.

Genomineerd NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Tips van de Hebban-redactie

De Oranje Week

Supporters van Oranje komen aan hun trekken gedurende dé sportzomer van 2021. In de Oranje Week is er uiteraard veel aandacht voor sportboeken, maar ook andere oranje thema's worden niet geschuwd. De Oranje Week speelt van maandag 21 juni tot en met zondag 27 juni.

Meer spannende leestipsOver de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Oranje Week

 

Gerelateerd