Advertentie

Gekke goden en de Olympische Spelen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Gekke Goden en de Olympische Spelen is het derde deel van de megagrappige graphic novel-serie van David Slavin en Adam J.B. Lane. Eerder verschenen Gekke Goden van de Olympus (deel 2) en Gekke Goden en de reis naar de onderwereld (deel 3). Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Kakdonis en zijn vrienden zijn niet wat je noemt atleten. Dus als hun school uitgedaagd wordt om mee te doen aan een sportcompetitie reageren ze niet enthousiast. Ze moeten het opnemen tegen de leerlingen van de Romeinse school aan de andere kant van de Olympusberg. Alsof dat niet al erg genoeg is, laten Zeus en zijn Romeinse tegenhanger, Jupiter, zich te veel meeslepen door de wedstrijd en zetten de berg in als prijs. Zullen de Gekke Goden een manier vinden om samen te werken met Kakdonis’ perfecte broer Adonis en zijn atletische vrienden om de Romeinen te verslaan, of moeten ze hun bergtop voor altijd verlaten?

‘Gekke Goden is echt supergrappig en leuk. Ik kon niet stoppen met lezen in deel 2. Ik moest heel vaak hardop lachen.’
Tobi, 9 jaar
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
13 juli 2021
Laatste editie
13 juli 2021
ISBN
9789024594955 , 9789024594962


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Gekke goden en de Olympische Spelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.