Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Bettie Elias Auteur

Hebban-auteur


6 lezers volgen deze auteur

Bettie Elias

Newsroom 1

Bettie Elias debuteerde met ‘Het tuinfeest’ waarvoor ze meteen de Schaduwprijs 2020 heeft gewonnen voor het beste Nederlandse debuut. Uit het juryrapport: “Waar geheimen tussen echtelieden en vrienden toe kunnen leiden, weet deze debutante op uiterst geraffineerde wijze te beschrijven. Elias laat zich als een volleerd thrillerauteur op alle vlakken van haar beste kant zien. Vanuit het perspectief van veel betrokkenen volgen we de ontwikkelingen. (…) De zoektocht naar een moordenaar zorgt ervoor dat de verhoudingen binnen de vriendenkring op scherp komen te staan. De ontknoping is uitermate verrassend.” Bettie Elias werkte vijfentwintig jaar in de communicatiewereld. Maar schrijven is altijd haar passie geweest. Als gevierd en meermaals bekroond jeugdauteur van meer dan dertig boeken, waarvan er verschillende vertaald werden, ging ze geen enkel taboe uit de weg.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Bettie Elias