Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bianca Nederlof

Artikelen 2 Spots 2

Bianca Nederlof (Papendrecht, 1980) had van kinds af aan al een liefde voor taal en verhalen. Op de basisschool schreef ze korte verhalen en bundelde deze met plakband en nietjes aan elkaar. Vanaf 2006 pakte ze het creatieve schrijven op en deed ze mee aan verhalenwedstrijden. Na enkele nominaties en publicaties verscheen in 2012 haar eerste kinderboek, waarna er nog meerdere volgden. Nederhof is ook actief als freelance redacteur voor uitgeverijen en particulieren. 

In 2014 maakte ze haar thrillerdebuut voor volwassenen met Ongrijpbaar, over een jongetje dat spoorloos verdwijnt tijdens de intocht van Sinterklaas. Nederlof heeft toegezegd ook te blijven werken aan kinderverhalen. Verder heeft ze ideeën voor het schrijven van een spannend kinderboek en een YA-thriller.

Nieuwste boek

Meer over Bianca Nederlof

Drama tijdens intocht Sint
10 november 2014 1 reactie
  Meer artikelen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / De boekenkast van Nathalie
31 augustus 2017 49 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken