Advertentie

Eric Lindstrom

Artikelen 1 Spots 2 beschrijving bewerken

Eric Lindstrom schrijft Young Adult-romans, zoals Wat jij niet ziet (oorspronkelijke titel Not If I See You First) en  A Tragic Kind of Wonderful  - die laatste titel verschijnt in januari 2017 in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Lindstrom werkte jarenlang in de entertainment-industrie als creatief directeur en als ontwerper en schrijver van games, en ook bekleedde hij functies waarin hij al deze talenten kon combineren. Als redacteur en mede-auteur van Tomb Raider: Legend ontving hij in 2006 een nominatie van de BAFTA (British Academy of Film and Televison Arts) voor ‘Best Video Game Screenplay’. Als creatief directeur van Tomb Raider: Underworld kreeg hij in 2009 een BAFTA-nominatie voor ‘Best Action Adventure Video Game’, alsook een nominatie van de WGA (Writers Guild of America Award) voor ‘Best Writing in a Video Game’.

In de tussentijd voedde hij kinderen op, wat hem zo aansprak dat hij eerst vrijwilliger op school werd en vervolgens vervangende leerkracht en meester op een kleuterschool, waarna hij de officiële papieren behaalde om onderwijzer in de onderbouw te worden. Daar ontdekte hij dat Young Adult-romans awesome waren. Het is nu het enige genre dat hij leest en tegenwoordig ook schrijft, in zijn huis dichtbij het strand aan de westkust van Amerika, dat hij samen met zijn vrouw en hun katten bewoont.

Nieuwste boek

Mijn mooiste herinnering eindigt hier - Eric Lindstrom Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken