Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mark van Dijk Auteur

Hebban-auteur


27 lezers volgen deze auteur

Mark van Dijk

Artikelen 1 Spots 3

Mark van Dijk (1979), getrouwd en vader van twee dochters, behoort tot een van de meest veelzijdige auteurs van Nederland, met boeken die vrijwel ieder genre vertegenwoordigen. Zijn laatste grote project is onlangs afgerond en bestond uit het opnieuw vertalen van de vijf eindejaarsverhalen van Charles Dickens, die ook wel liefkozend The Christmas Books worden genoemd. In zijn vrije tijd verzamelt hij eerste drukken en gesigneerde boeken van populaire schrijvers van over de hele wereld. Zijn verzameling bevat werken van o.a. Anne Frank (Het Achterhuis), R. L. Stevenson (Schateiland), Alexandre Dumas (De Graaf van Monte Cristo) en A. A. Milne (Winnie de Poeh). Zijn bibliotheek bestaat uit iets meer dan 1000 gesigneerde boeken (1e druk) en nog zo’n 1750 leesexemplaren.

Nieuwste boek

Legenden langs de kust - Mark van Dijk Marieke Frankema ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Mark van Dijk

Nimisa, een coöperatie van fantasyauteurs
04 augustus 2015 4 reacties
  Meer artikelen

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Poëziefeestje
06 september 2019
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Mark van Dijk