Advertentie

Hebban-auteur


6 lezers volgen deze auteur

Peter Rakers

Peter Rakers (1963°) is geboren en getogen in Antwerpen, België. Hij is gehuwd met Sabine en heeft 1 dochter Elke (1992°). Nederlands is zijn moedertaal maar hij spreekt vlot Engels en Frans. Hij werkte voornamelijk in de life science industrie en in 2009 werd hij een zelfstandig consulent bij Blue Ocean View. Hij was daarbij actief in de innovatieprogramma’s van de Europese Commissie zoals FP7 en Horizon 2020 meestal als strategic foresight facilitator en coördinator maar soms ook als algemeen project manager. Zijn interesse in de toekomst en hoe die zich kan ontplooien in verschillende scenario’s komt terug in talloze blogs over foresight en innovatie o.a. op LinkedIn. Hij is als extern consulent verbonden aan de Rotterdam School of Management en de Michael Smurfit Graduate Business School in Dublin. Daar is hij studentencoach en geeft hij workshops voor de CEMS, MBA Exchange en Master in Management programma’s. Vandaag is Peter Rakers voornamelijk betrokken bij innovatieve netwerken en internationale programma’s in de agrifood sector zoals Smart Digital Farming, IOF2020 en SmartAgriHubs. Hij is daarbij deels verbonden aan ILVO, het Vlaams Instituut voor Landbouw en Visserij Onderzoek.

Nieuwste boek

2 REPLY NO REPLY - Wat als de mensheid afhing van een algoritme met slechts vier regels? - Peter Rakers Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Updates van Peter Rakers

Sociale media geneeskunde uit UtoPia
23 september 2019 1 like
The jogger's dilemma
18 september 2019 1 like
  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Peter Rakers