Advertentie

Yotam Ottolenghi

Artikelen 5 Newsroom 1 Spots 11 beschrijving bewerken

Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi Deli's en de restaurants NOPI en ROVI in Londen. Hij is volgens velen de man die zelfs broccoli sexy wist te maken en het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in de keuken introduceerde, tot in alle uithoeken van ons land.

Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 8 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur en zakenpartner Sami Tamimi; Nopi, Sweet, Simpel en Flavour dat hij samen met Ixta Belfrage schreef.

Laatste bewerking door Anouk (Hebban Crew) op 17/06/2021
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Ottolenghi testkeuken - Yotam Ottolenghi Noor Murad Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / Helma Koo(k)t met ... Simpel
04 mei 2019 5 reacties
Heel Hebban Kookt en Bakt / Kookboeken met gele covers
21 april 2019 9 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken