Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De boeken van Erik Le Romancier duiken op in steeds meer openbare bibliotheken

Wist je dat steeds meer openbare bibliotheken in Nederland een zogenaamde afhaalbieb beginnen, zodat mensen ook in deze tijden van sociale onthouding boeken bij hen kunnen reserveren en vervolgens veilig kunnen ophalen? Google maar eens op ‘afhaalbieb’. Fantastisch initiatief! Wist je ook dat steeds meer openbare bibliotheken in Nederland én België mijn boeken in hun collectie hebben zodat je die bij hen kunt lenen? Zoek in de catalogus van je plaatselijke bieb maar eens op ‘Erik Le Romancier’, ‘Stilte Graag!’, ‘Liefde Lust en Andere Ongemakken’ of ‘Asverze’. Zit het boek van je keuze er helaas niet tussen? Jammer, maar niet onoverkomelijk. Doe dat geval een suggestie aan je bieb om het in hun collectie op te nemen. Dat wordt door mij hogelijk gewaardeerd!

En heb je mijn boeken liever helemaal voor jezelf in plaats van dat je ze leent? Dat kan natuurlijk altijd. Al mijn boeken zijn in heel Nederland en België gewoon te koop als papieren boek. ‘Asverze’ is daarnaast ook te koop als e-boek.

Lenen, kopen, papier of e-boek: hoe lees jij graag (mijn) boeken?



Lees verder op mijn site

Reacties op: De boeken van Erik Le Romancier duiken op in steeds meer openbare bibliotheken

Stilte graag! - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners