Mascha Gesthuizen Auteur

Blogpost: Mascha Gesthuizen

Hoera, een jaar!

Een jaar geleden
Maar het voelt als gisteren
Werden de eerste exemplaren van Halverwege het einde gedrukt, verspreid en gelezen.

Wat tot dan in mijn hoofd bestond, werd beschikbaar voor iedereen die het maar zou willen lezen.
 

Spanning, verwarring, berusting, depressief, onzekerheid, trots, tevreden. Een greep uit wat zich in mij voltrok. Ik heb veel geleerd over het auteurschap. Bevestiging van wat ik al wist. Ontdekking van nieuwe dingen. Verwachtingen, teleurstellingen, verrassingen. Het schrijven van een boek brengt zoveel meer met zich mee dat je beseft als de eerste zinnen zich vormen in je hoofd.

Het smaakt absoluut naar meer. In mijn tweede boek loeien koeien; ik ben al zover dat ze dat daadwerkelijk doen. En voor een derde boek vormt zich al een verhaallijn.  

Op deze jubileumdag wil ik graag Marcel en Maarten van https://futurouitgevers.nl bedanken voor het vertrouwen in mijn boek en het uitgeven van mijn debuut. Daarmee ging wens twee in dit proces in vervulling.  

Voor wens drie heb ik mezelf een aantal recensies cadeau gedaan. Mijn derde wens was namelijk dat mijn boek gelezen zou worden. Dat gebeurt gelukkig al volop. Maar om mijn doelgroep nog beter te bereiken, heb ik enkele recensenten bereid gevonden mijn boek kritisch te lezen en te voorzien van feedback. Hieronder vind je de linken naar hun recensies op Hebban. https://www.hebban.nl/recensies/saskia-boree-sjm-schrijft-over-halverwege-het-einde https://www.hebban.nl/recensies/marjolein-over-halverwege-het-einde https://www.hebban.nl/recensies/carmen-franssen-over-halverwege-het-einde https://www.hebban.nl/recensies/sceptica-over-halverwege-het-einde https://www.hebban.nl/recensies/nicole-vrielink-over-halverwege-het-einde
Er volgen nog een paar recensies, dus hou Hebban, Facebook of mijn website in de gaten.

En de eerste wens? Dat was natuurlijk dat het me zou lukken heb boek te schrijven en te voltooien. Ik had steun en liefde van mijn gezin bij alle ups en downs tijdens het schrijfproces. Dankzij (eind)redacteur Rob Steijger http://fzeven.nl en de feedback van mijn meelezers is het verhaal op papier gekomen. En daar ben ik trots op.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoera, een jaar!

Gesponsorde boeken