14 gemiste oproepen van Cruijff
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 10 3 13 2 1 1 1

14 gemiste oproepen van Cruijff

29

Gelezen 30 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie   Topics 0

Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht.
De unieke reportages in 14 Gemist Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem, Cristiano Ronaldo, Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda.
Van Egmond gaat ver voor zijn verhalen. Vaak ook letterlijk. Zijn reportages komen vanuit alle windhoeken van de voetbalwereld. Hij reist naar Tokio voor een ontmoeting met de Japanse fanclub van VVV Venlo, bezoekt Zlatan Ibrahimovic in hartje Parijs en bericht op zijn eigen mild-ironische toon vanuit Peking over een wel heel vreemde persconferentie van Louis van Gaal.
Samengebundeld vormen zijn stukken een labyrint van unieke verhalen over de mooie, ontroerende, potsierlijke, verrassende en soms tragi-komische kant van het voetbal, bezien door het oog van de meest gelezen sportschrijver van dit moment.

+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sportverhalen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Inside
Eerste editie
20 mei 2019
Laatste editie
20 mei 2019
ISBN
9789048849260 , 9789048849277


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Daya
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 14 gemiste oproepen van Cruijff

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken