Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

2014

In deze tweede Omfietswijngids (de opvolger van de Supermarktwijngids) zijn behalve 411 Omfietswijnen? ook alle wijnen opgenomen die naast deze felbegeerde wijnbekroning grepen. U vindt in deze onmisbare gids Omfietswijnen?, geurend als de sprookjes van duizend-en-een-nacht en pikante lingerie dan wel hooibergen en geschuurde klompjes, maar ook brave gaatwelwijnen en klapkauwgomros?, tot katerig weggietwit, meurend als vergane schuursponsjes. Moge het u wel bekomen.

Het complete assortiment van bijna alle supermarkten, natuurvoedingswinkels, By the Grape, Gall & Gall, Les G?n?reux, De Gouden Ton, Hema, Henri Bloem en Marqt.

Van Nicolaas Klei zijn inmiddels meer dan een half miljoen boeken over wijn verkocht. Naast elf edities van de Supermarktwijngids schreef hij onder andere Tot op de bodem en Van druif tot dronk. Hij heeft een populaire wijnrubriek in Elsevier en AD.
Toon details

Schrijf een recensie

Is 2014 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op 2014

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.