Advertentie

2017

32

Gelezen 35 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 22 Favoriet 5 Recensies 12
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 3   Topics 0

Op zoek naar de waarheid achter de waarheid. Want niets is wat het lijkt… 2017. Europa worstelt zich nog steeds van crisis naar crisis. In België is de sfeer tussen Vlaanderen en Wallonië onder het vriespunt gezakt, nadat de VEP de absolute meerderheid heeft behaald in het noorden. Verwijten vliegen over en weer. Geweld steekt de kop op, en men wijst elkaar almaar agressiever met de vinger. Als Michel Lepaire, een ontslagen klokkenluider, ontdekt dat zijn vader, een voormalige paracommando van Waalse komaf, op een onverklaarbare manier uit het rusthuis is verdwenen, gaat hij op zoek naar de waarheid achter de waarheid. Maar een vlieg die zich in het spinnenweb waagt, weet vaak niet waaraan ze begint. Want niets is wat het lijkt... Rudy Soetewey ‘Ik schrijf niet het soort thrillers die het grote gebaar nodig hebben.’ •Geboren in 1955 in Wilrijk, woont in Edegem •Werkt sinds drie jaar als coördinator e-learning voor het GO-net •Ontving reeds verscheidene nominaties voor zijn thrillers •Winnaar van de Knack Hercule Poirotprijs 2011 met ‘Getuigen’.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
405
Uitgeverij
Kramat
Eerste editie
20 februari 2013
Laatste editie
20 februari 2013
ISBN
9789079552924
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (12)

Keuze van de redactie

Een aantrekkelijk en spannend verhaal

door: Cees van Rhienen 1 like

De Vlaamse auteur Rudy Soetewey werd al meermaals genomineerd o.a. voor de Schaduwprijs, de Gouden Strop, de Hercule Poirotprijs en de Diamanten Kogel. Met zijn in 2011 verschenen Getuigen won hij in datzelfde jaar de Hercule Poirotprijs. Soetewey woont in Edegem, een gemeente ten zuiden van de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 2017

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken