De bekende TV-persoonlijkheid Willie Oosterhuis heeft een boek geschreven over 15 jaar TV, avonturen en artiesten. Dit boek is deel 1 uit de ?Achter de deure-trilogie van Willie Oosterhuis. In deze trilogie verhaalt Willie openhartig over wat hem verbaasde, beroerde en raakte de afgelopen jaren. Het boek heet ?Achter de deure? - dossier RTV Oost?. Maar legt de schrijver ook uit wat zich daar allemaal afspeelt? ?Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om?, bekent Willie.
Vaderschap: Willie vertelt over zijn zonen, zijn eigen jeugd en zijn muzikale "roots".
Bekend Volk: Oftewel BN?ers. Artiesten als Jan Smit, Jan Keizer, Lucas & gea, Monique Smit en Anny Schilder hebben meegewerkt en zelfs geschreven
over hun relatie met Willie.
Verraad: Willie beschrijft hoe hij zich verraden voelt door de leiding van RTV Oost.
In deze trilogie zijn verschenen de volgende delen:
Achter de deure deel 1
Moederliefde, Media-?mafia? en Bekend Volk (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2
Vaderschap, Bekend Volk en Verraad (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3
Bekend Volk, Fraude en Loatgoan (Dossier GO PLANET)
over hun relatie met Willie.
In deze trilogie zijn verschenen de volgende delen:
Achter de deure deel 1
Moederliefde, Media-?mafia? en Bekend Volk (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2
Vaderschap, Bekend Volk en Verraad (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3
Bekend Volk, Fraude en Loatgoan (Dossier GO PLANET)