De bekende TV-persoonlijkheid Willie Oosterhuis heeft een boek geschreven over 15 jaar TV, avonturen en artiesten. Dit boek is deel 1 uit de ‘Achter de deure…’-trilogie van Willie Oosterhuis. In deze trilogie verhaalt Willie openhartig over wat hem verbaasde, beroerde en raakte de afgelopen jaren. Het boek heet ‘Achter de deure… - dossier Go Planet’. Maar legt de schrijver ook uit wat zich daar allemaal afspeelt? ”Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om”, bekent Willie.
Bekend Volk: Oftewel BN’ers. Artiesten als Frans Duijts, Anneke Gronloh, Thomas Berge, Rene Schuurmans en Corry Konings hebben meegewerkt en zelfs geschreven over hun relatie met Willie.
Fraude: Willie en zakenpartner worden valselijk beschuldigd van "fraude"en de media "smult" er van.
Loatgoan: Willie heeft door zijn leven met pieken en dalen zijn eigen levensfilosofie ontwikkeld: "Loatgoan".
In deze trilogie zijn de volgende delen verschenen:
Achter de deure deel 1
Moederliefde, Media-’mafia’ en Bekend Volk (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2
Vaderschap, Bekend Volk en Verraad (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3
Bekend Volk, Fraude en Loatgoan (Dossier GO PLANET)
In deze trilogie zijn de volgende delen verschenen:
Achter de deure deel 1
Moederliefde, Media-’mafia’ en Bekend Volk (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2
Vaderschap, Bekend Volk en Verraad (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3
Bekend Volk, Fraude en Loatgoan (Dossier GO PLANET)