Achter de deure dossier go planet

De bekende TV-persoonlijkheid Willie Oosterhuis heeft een boek geschreven over 15 jaar TV, avonturen en artiesten. Dit boek is deel 1 uit de ‘Achter de deure…’-trilogie van Willie Oosterhuis. In deze trilogie verhaalt Willie openhartig over wat hem verbaasde, beroerde en raakte de afgelopen jaren. Het boek heet ‘Achter de deure… - dossier Go Planet’. Maar legt de schrijver ook uit wat zich daar allemaal afspeelt? ”Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om”, bekent Willie.

Bekend Volk: Oftewel BN’ers. Artiesten als Frans Duijts, Anneke Gronloh, Thomas Berge, Rene Schuurmans en Corry Konings hebben meegewerkt en zelfs geschreven over hun relatie met Willie.
Fraude: Willie en zakenpartner worden valselijk beschuldigd van "fraude"en de media "smult" er van.
Loatgoan: Willie heeft door zijn leven met pieken en dalen zijn eigen levensfilosofie ontwikkeld: "Loatgoan".

In deze trilogie zijn de volgende delen verschenen:
Achter de deure deel 1
Moederliefde, Media-’mafia’ en Bekend Volk (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2
Vaderschap, Bekend Volk en Verraad (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3
Bekend Volk, Fraude en Loatgoan (Dossier GO PLANET)
Toon details

Schrijf een recensie

Is Achter de deure dossier go planet het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Achter de deure dossier go planet