Alleen geboren

Minstens 10 % van de mensen verloor voor de geboorte een tweelingbroer of -zus.
De meesten zijn zich daar niet van bewust, maar lijden niettemin onder de gevolgen.

Verlies van een tweelinghelft kan je hele leven ontwrichten.
Het kan een weerslag hebben op je relaties en je gezondheid.
Het kan je zelfbeeld aantasten.
Het kan de ontplooiing van je talenten saboteren.

In dit boek kom je te weten:

• waaraan je het verlies van een tweelinghelft kunt herkennen
  • waarom de gevolgen zo ingrijpend kunnen zijn
  • wat de verwerking van tweelingverlies inhoudt
  • hoe je tweelingverlies kunt integreren in je leven

___________________________________________________________________________________________

Het zou een wereld van verschil zijn geweest als ik in mijn jeugd iemand was tegengekomen
die had kunnen uitleggen wat er met mij aan de hand was, iemand die had kunnen vertellen
dat er een uitweg was uit een leven vol pijn.”
~ Ida ~

Dr. Jacqueline Conings begeleidde in haar artsenpraktijk alleengeboren tweelingen.
Zij verdiepte zich intensief in de wetenschappelijke achtergrond van tweelingverlies
en belicht in dit boek zowel de medische als de psychologische facetten. Voorbeelden en
verhalen van alleengeboren tweelingen illustreren de impact van het verlies op hun leven.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Alleen geboren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Alleen geboren