Advertentie
Angela & Emma

Angela & Emma

8
Rank 221 Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 21 Favoriet 2 Recensies 3
Feelgood   Topics 0

Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela. Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was. Angela & Emma, Weerzien is een intrigerende novelle met een diepere laag. Het is de intro voor de gelijknamige roman.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
116
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
24 augustus 2020
ISBN
9789493157354 , 9789493157705
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

José Van Winden Auteur

toffe teaser!

door: José Van Winden 1 reactie 2 likes
Ik heb dit boekje in een adem uitgelezen en kan niet wachten op het vervolg. Angela en Emma blijkt al net zo’n goede combi als hun scheppers: Alice en Elly.

Aangrijpende roman die vraagt om meer

door: Bren Medusa de wit 1 like
In deze novelle worden we als lezer meegenomen de wereld van Angela en Emma in, een twee-eiige tweeling uit een welgesteld gezin. De twee meiden zijn in hun jeugd onafscheidelijk geweest, maar daar kwam op hun achttiende verandering in. Emma begon al anders tegen Angela te doen in haar gedrag en...

Smaakt naar meer

door: Jeannie Bertens 1 like ebook
Angela & Emma, Weerzien is de intro voor een gelijknamige roman die later zal verschijnen. Angela en Emma zijn zussen, tweelingzussen. Ze zijn niet identiek, verschillen als dag en nacht maar zijn toch onafscheidelijk en elkaars beste vriendin. Op de middelbare school verandert dat. Met name Emma...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook