Advertentie

Open & bloot

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

'Open & Bloot' vertegenwoordigt dertig mannen en kanker. In dit boek vertellen dertig mannen, waaronder Maarten van der Weijden en de onlangs veel te vroeg overleden journalist Mark Bos, openlijk hoe de diagnose kanker hun leven heeft beïnvloed, maar ook hoe het hun partner, kinderen en omgeving heeft geraakt. Naast zestig prachtige, kleurrijke portretten bevat dit boek dertig openhartige interviews die voor mensen met dezelfde diagnose heel herkenbaar zullen zijn. Een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar een goed doel dat dagen organiseert voor kinderen t/m 16 jaar waarvan een van de ouders ongeneeslijk ziek is.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie , Lifestyle & Vrije tijd
Non-fictie informatief/professioneel algemeen
Uitgeverij
ABC Uitgeverij
Eerste editie
01 november 2015
Laatste editie
01 november 2015
ISBN
9789082259117


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Heftige, kwetsbare verhalen over (over)leven met kanker

door: Helma Koot

In Open & Bloot hebben Alice Bakker, Olga Hoekstra en Natasja Bijl de heftige, kwetsbare en tegelijkertijd krachtige verhalen opgetekend van dertig mannen die leven met de diagnose kanker. Openhartig vertellen de mannen wat deze ziekte met hun leven doet. Een ziekte die ook stevig ingrijpt in het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Open & bloot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.