Advertentie

Barst

380

Gelezen 451 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 117 Favoriet 2 Recensies 15
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 2 Lijsten 5 Spots 19 Topics 1

Een vrouw laat haar hond uit in het Amsterdamse Vondelpark en vindt het lijk van een jonge man. Zijn schedel is ingeslagen. Rechercheur Maya Oliphant krijgt de leiding over het moordonderzoek, maar het is onduidelijk wie de man is en wat hij 's nachts in het park deed. Ondertussen is heel Nederland in de ban van een nieuwe talentenjacht op televisie. De 18-jarige Lilian Lely heeft zich door de audities geknokt, en maakt tijdens de liveshows bekend dat haar moeder niet lang meer te leven heeft. Ze wint daarmee de sympathie van het publiek, maar niet iedereen gelooft wat ze beweert. Dan neemt het onderzoek van Maya Oliphant een verrassende wending. Wat heeft de moord met Lilians ambities te maken?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
Eerste editie
23 mei 2018
Laatste editie
23 mei 2018
ISBN
9789059654662
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (15)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Geen verrassingen, maar toch een boeiende novelle

door: Marvin O. 5 reacties 3 likes

Het Boekenweekgeschenk mogen schrijven, of het nu dat voor literatuur is, of dat voor de spannende boeken, is altijd een wat dubbel cadeau. De meeste auteurs vinden het waarschijnlijk wel een eer en zijn zich ervan bewust dat hen de kans geboden wordt hun naamsbekendheid te vergroten. Anderzijds...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Barst

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.