BeterBBQ - Roken doe je op hout
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

BeterBBQ - Roken doe je op hout

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.'
Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat lekkere krokante korstje kunt geven. Zij kennen als geen ander de kritieke momenten bij low&slow-barbecueën: het inpakken, sauzen, aflakken en rusten. En ze schamen zich er ook niet voor om je te vertellen hoe je je gerechten de volgende dag kunt opwarmen. In dit boek beginnen ze met de Big 4: kip, ribs, pork en brisket. Daarna is de rest een fluitje van een cent.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Illustraties
Bas Smidt
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Eerste editie
17 mei 2022
Laatste editie
17 mei 2022
ISBN
9789464041569 , 9789464041583


Boekinformatie wijzigenReacties op: BeterBBQ - Roken doe je op hout

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken