Boy Queen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 5 3 1 2 0 1 0

Boy Queen

9

Rank 303 Gelezen 12 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 29 Favoriet 3 Recensies 2
Young adult Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Robin Cooper ziet zijn zorgvuldig uitgestippelde toekomst voor zijn ogen afbrokkelen... Terwijl al zijn vrienden op het punt staan om naar de universiteit te gaan, krijgt hij de ene na de andere afwijzingsbrief van toneelscholen. Onzeker over wat hem nu te doen staat en of hij genoeg talent heeft om zijn dromen alsnog waar te maken, besluiten Robin en zijn beste vrienden een avond uit te gaan om alles te vergeten. Ze bezoeken een lokale dragshow en die avond wordt Robin wordt compleet verliefd op de kunstvorm van drag. Is er dan misschien een ander, schitterend pad voor hem weggelegd...? Met een moeder die niet kan stoppen met praten, een vriendje dat niet voor hun relatie uit durft te komen en een beste vriendin die hem het allerliefst omtovert tot drag queen, rest Robin slechts één ding: het podium op.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
25 mei 2022
Laatste editie
25 mei 2022
ISBN
9789048865628 , 9789048865611
Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Karin Walta Hebban Recensent

Sprankelend en sterk YA-debuut

door: Karin Walta 1 like ebook

Robin weet precies wat hij wil: hij droomt van een toneelopleiding. Maar als hij keer op keer afwijzingsbrieven krijgt van toneelscholen, weet hij niet wat zijn plan voor de toekomst gaat zijn. Hij is onzeker en voelt zich verdwaald. Wanneer hij voor zijn achttiende verjaardag door zijn beste...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Boy Queen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.