Advertentie
Burn-out in je omgeving

Burn-out in je omgeving

0
Rank 4877 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een burn-out kan een bom leggen onder relaties. Het is niet alleen erg vervelend voor degene die thuis zit, het raakt ook de partner, collega’s en leidinggevende diep.

Als partner van iemand met een burn-out kun je je soms behoorlijk wanhopig voelen. De ander lijkt zichzelf niet meer en je relatie verandert. Als je niet oppast, cijfer je jezelf weg en houd je geen energie meer over. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je meer op een hulpverlener gaat lijken.

Het langdurig wegvallen van een medewerker gaat ook een leidinggevende niet in de koude kleren zitten. Je bent wettelijk verantwoordelijk voor het herstel en voelt bovendien de druk op het team.

In dit praktische boek lees je hoe je positief bijdraagt aan het herstel van je zieke levenspartner of medewerker. Wat doet een burn-out met iemand en wat doet het met jou? Wat zeg of doe je wél en wat kun je beter laten? Kortom, hoe werk je samen zinvol aan hetzelfde doel: zo snel mogelijk weer gezond aan de slag.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
Laatste editie
11 maart 2020
ISBN
9789462722101
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic