Advertentie
Coco Chanel

Coco Chanel

1
Rank 6531 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Coco Chanel heeft de mode voorgoed veranderd. Haar revolutionaire ontwerpen waren modern, stijlvol en draagbaar tegelijk. In deze schitterend geïllustreerde minibiografie volgen we het leven en het werk van deze fascinerende vrouw – van haar armoedige jeugd in een weeshuis en haar droom om zangeres te worden, tot haar geruchtmakende verhoudingen met leden van de Europese beau monde. Citaten uit Chanels brieven en dagboeken geven ons een duidelijk beeld van de passie, de visie en de inspiratie van dit mode-icoon.

Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
HL Books
Laatste editie
30 september 2019
ISBN
9789082683677
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Silvia van Gimst Hebban Recensent

Originele, fleurige minibiografieën

door Silvia van Gimst op 12-11-2019

In de serie Vrouwen met lef gaat de lezer in deel een en twee in vogelvlucht door de levens van de wereldberoemde Coco Chanel en kunstenares Frida Kahlo. Deze fleurige boekjes, die zijn versierd met kleurrijke illustraties, zijn korte biografieën die de levens van twee bijzondere vrouwen optekenen. Coco Chanel en Frida Kahlo waren dames die het leven niet cadeau kregen. Hun levens kenden pieken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook