Advertentie
Frida Kahlo

Frida Kahlo

0
Rank 6455 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Welkom in de wereld van één van de beroemdste kunstenaars en feministische iconen: Frida Kahlo. Deze kleurrijk geïllustreerde minibiografie toont het leven van deze bijzondere vrouw – van haar jeugddroom om arts te worden en het ongeluk dat haar leven overhoop gooide, tot haar relatie met Diego Rivera en verhoudingen met andere beroemde kunstenaars. Fragmenten uit Frida Kahlo’s privécorrespondentie en dagboeken schetsen een beeld van het bewogen leven van deze alom geliefde Mexicaanse kunstenaar, die altijd haar eigen pad volgde.

Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
HL Books
Laatste editie
30 september 2019
ISBN
9789082683684
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Silvia van Gimst Hebban Recensent

Originele, fleurige minibiografieën

door Silvia van Gimst op 10-11-2019

In de serie Vrouwen met lef gaat de lezer in deel een en twee in vogelvlucht door de levens van de wereldberoemde Coco Chanel en kunstenares Frida Kahlo. Deze fleurige boekjes, die zijn versierd met kleurrijke illustraties, zijn korte biografieën die de levens van twee bijzondere vrouwen optekenen. Coco Chanel en Frida Kahlo waren dames die het leven niet cadeau kregen. Hun levens kenden pieken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook