Advertentie
Cuba Libre
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 1 1 2
VN:

Cuba Libre

4

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0
Als de rokkenjagende kunst smokkelaar Axel de Saint Cyr voor de kust van Cuba illegaal naar een oud galjoen duikt, kruist zijn pad dat van Günther Sievers, leider van de ultrarechtse groepering Blood & Honour. Ook Sievers? missie is illegaal, maar wel van een heel andere orde van grootte.

In ruil voor een grotere rol van Blood & Honour op het wereldtoneel wil Sievers Raúl Castro, de broer van de zieke Fidel, iets unieks aanbieden: stomme fi lmbeelden waarop Adolf Hitler met de grootindustrieel Prescott Bush te zien is, de overgrootvader van de voorlaatste president van de Verenigde Staten en grondlegger van hun familiekapitaal. Sievers heeft ook het Automated Lip Reading System (ALR) in zijn bezit, een uitvinding die het mogelijk maakt om vanuit de onmogelijkste hoeken gesprekken te volgen. Films en ALR bewijzen onomstotelijk dat de miljarden van de Bush-clan hun herkomst hebben in zakendeals met Hitler.

Wat volgt is een dodelijk kat-en-muisspel tussen Axel, Sievers, de Cubaanse geheime dienst, de Israëlische Mossad en vertrouwelingen van de vroegere president van de Verenigde Staten?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
15 november 2011
Laatste editie
15 november 2011
ISBN
9789022993675 , 9789044966138


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Een gemiste kans

door: Robert Van der Meiren 1 like

In het literaire (sub)genre 'faction' worden feiten ('facts') en verzinsels ('fiction') door elkaar gemengd tot één verhaal. Bij de lezer kunnen verwondering, verrassing en spanning echter alleen door de 'fiction' opgewekt worden: de 'facts' - of ze nu over bestaande of historische figuren gaan, of...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Cuba Libre

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken