Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De eend die niet van water hield
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 16 3 8 2 0 1 0

De eend die niet van water hield

33

Rank 2563 Gelezen 34 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 1 Recensies 5
Junior Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1   Topics 0
In De eend die niet van water hield van Steve Small (illustrator van het prentenboek Ik blijf altijd bij jou) worden Eend en Kikker dikke vrienden, ook al lijken ze helemaal niet op elkaar.

Eend is niet zoals andere eenden: hij houdt namelijk niet van water. Kikker is juist dol op water. De twee ontmoeten elkaar tijdens een donkere, stormachtige nacht, als Eend een gat in zijn dak ontdekt. Kikker is verdwaald en zoekt zijn familie. De volgende dag gaan de twee meteen op zoek naar de familie van Kikker. Kikkers huis blijkt onvindbaar, maar onderweg vindt het aparte stel wel iets anders waardevols…

In dit prentenboek laat illustrator Steve Small zien dat vriendschap in allerlei vormen en maten voorkomt en dat je helemaal niet op elkaar hoeft te lijken om goede vrienden te worden. Een mooi cadeauboek voor jong en oud, in een vrolijke vertaling van auteur Joukje Akveld.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
08 februari 2021
Laatste editie
15 januari 2021
ISBN
9789024593194


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De eend die niet van water hield

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken