Advertentie

De erfenis van Tesla

13

Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 17 Favoriet 0 Recensies 10
Junior Spots 1   Topics 0

Absurde uitvindingen van Nikola Tesla en een pastelkleurig genootschap.

Bekroond door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

De veertienjarige Nick verhuist met zijn vader en broertje naar het huis van hun oudtante Greta. De zolder – Nicks nieuwe slaapkamer – ligt vol oude, nutteloze apparaten. Nick besluit eens goed op te ruimen en een garageverkoop te organiseren. Nadat hij overal flyers heeft verspreid en alle spullen naar buiten heeft gesleept, begint het keihard te regenen. Ondanks het noodweer komen er massa’s mensen opdagen. Ze lijken stuk voor stuk door een specifiek voorwerp te worden aangetrokken. Nick blijft verwonderd achter als bijna alle apparaten zijn verkocht.
Dan blijkt dat er iets vreemds aan de hand is met de spullen. De ouderwetse bandrecorder neemt op wat je liever niet zegt, de fotocamera maakt foto’s van de toekomst en de oude accu wekt een dode goudvis tot leven. Nick moet zorgen dat hij alle voorwerpen terugkrijgt, voor er onomkeerbare rampen gebeuren. Wat hij niet weet is dat een geheim genootschap precies op hetzelfde uit is…

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Van Goor
Eerste editie
17 maart 2020
Laatste editie
17 maart 2020
ISBN
9789000371990 , 9789000372003


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De erfenis van Tesla

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.