Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

De held in je eigen verhaal.

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Elk verhaal begint met een gevoel van onrust, een breuk met de status-quo. Je zoekt nieuwe uitdagingen in je carrière, of je team of afdeling mist een echte drive. Om weer open en enthousiast nieuwe wegen in te kunnen slaan, moet je 'op reis'. Het is deze Reis van de Held, een model van Joseph Campbell, die aan de basis staat van dit boek.

Mieke Bouma helpt je om oude patronen te doorbreken, nieuwe kansen te leren zien en nieuwe vermogens en creativiteit aan te boren. Persoonlijk, en in teamverband. Ze doet dat aan de hand van de Reis in 12 stappen, en met behulp van voorbeeldverhalen, vertel- en schrijfopdrachten en andere oefeningen. niemand wordt als held geboren - alleen door op pad te gaan, te ervaren en te groeien bereik je de heldenstatus. de held in je eigen verhaal biedt een inspirerende methode om jezelf of je team/afdeling te blijven ontwikkelen.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
175
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact
Eerste editie
01 januari 2012
ISBN
9789047004585


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De held in je eigen verhaal.

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken